از اواخر ژانویه سال 2020، شیوع ویروس کرونای جدید موسوم به کووید-19 به شکل گستردهای بر فعالیتهای عادی بنگاههای اقتصادی در چین تأثیر گذاشته است. به همین دلیل، دولت مرکزی و دولتهای ایالتی در چین اقدام به ابلاغ مقررات مختلفی جهت کمک به بنگاههای اقتصادی در این دوران دشوار کردهاند. به منظور درک هرچه بهتر و نیز استفاده از مزایای مقررات مربوط به بنگاههای متکی به سرمایهگذاری خارجی، در این مقاله مقررات مفید در سطح ملی و منطقهای در گوانگدونگ، پکن و شانگهای فهرست شدهاند. بیشتر بنگاههای اقتصادی متکی به سرمایهگذاری خارجی در این سه منطقه قرار دارند.
اطلاعیه شورای دولتی چین در پاسخ به سازوکار هماهنگ کنترل و پیشگیری از ابتلا به ذات الریه ویروس کرونای جدید
تقویت اقدامات پیشگیری شیوع بیماری کرونا توسط نهادهای خدمات مردمی
تارنمای دولت جمهوری خلق چین، در تاریخ 28 فوریه سال 2020، اطلاعیهای در پاسخ به سازوکار هماهنگ کنترل و پیشگیری از ابتلا به ذاتالریه ویروس کرونای جدید با عنوان «تقویت اقدامات پیشگیری شیوع بیماری کرونا توسط نهادهای خدمات مردمی» منتشر کرد که در ادامه متن ترجمه شده این اطلاعیه خواهد آمد.
فراخوان مقاله و شرکت در نشست تخصصی:
«ارزیابی سیاستهای مقابله و مدیریت بیماری کرونا»
مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری با هدف ارتقاء تدابیر و تصمیمات نظام حکمرانی کشور در نظر دارد نشست تخصصی را در اردیبهشتماه 1399 برگزار کند. لذا از کلیه پژوهشگران و کارشناسان کشور دعوت میکند تا چکیدهای 500 کلمهای از همه یادداشتها، مقالات یا گزارشهای سیاستی خود را تا تاریخ پانزدهم اردیبهشت 99 به آدرس الکترونیکی info@css.ir ارسال کنند.
کمیسیون بهداشت و سلامت چین منتشر کرد:
طرح مهارتهای پیشگیری و کنترل ذاتالریه ناشی از ویروس کرونای جدید در مدارس
چندی پیش شورای دولتی چین در پاسخ به مکانیسم پیشگیری و کنترل همگانی اپیدمی ذاتالریه ناشی از ویروس کرونای جدید، «دقت در پیشگیری و کنترل علمی اپیدمی ذاتالریه ناشی از کرونای جدید بر طبق قانون» را چاپ و توضیح کرده و در قالب ضمیمه نیز طرح مهارتهای پیشگیری و کنترل ذاتالریه ناشی از ویروس کرونای جدید در مراکز آموزشی منتشر کرد.
این طرح با تکیه بر آمادگی پیش از شروع ترم مراکز آموزشی، مراقبتهای بهداشتی پس از شروع ترم به همراه نحوهی برخورد برای برآوردن نیازهای فوری در صورت پیش آمدن نشانههای مشکوک به آلوده شدن و غیره، انتظارات فنی را ارائه داده است.
این طرح با تکیه بر آمادگی پیش از شروع ترم مراکز آموزشی، مراقبتهای بهداشتی پس از شروع ترم به همراه نحوهی برخورد برای برآوردن نیازهای فوری در صورت پیش آمدن نشانههای مشکوک به آلوده شدن و غیره، انتظارات فنی را ارائه داده است.
انجمن پیشبرد علوم آمریکا منتشر کرد:
آیا راهبرد چین در کووید-19 میتواند در سایر نقاط جهان هم جواب بدهد؟
انجمن پیشبرد آمریکا در مقالهای با عنوان «آیا راهبرد کووید-19 چین میتواند در سایر نقاط جهان هم جواب بدهد؟» نتیجهگیری کرده است که کاهش سریع در تعداد موارد مبتلایان به کروناویروس در چین، واقعی است، اما این کار با هزینه زیادی انجام شده است.
این پروتکل برای شناسایی و مدیریت تماسهای نزدیک با موارد آلوده به عفونت ریوی ناشی از کروناویروس جدید و کنترل مؤثر شیوع این بیماری براساس درک فعلی از عفونت ریوی ناشی از کروناویروس جدید، که دورة نهفتگی آن تا 14 روز به طول میانجامد و انتقال از انسان به انسان صورت میگیرد، تهیه و تنظیم شده است.
گروه پژوهشی پروفسور جُنگ منتشر کرد:
نتایج تحلیل بیماران مبتلا به کرونا ویروس در چین
گروه پژوهشی پروفسور جُنگ، طی مقالهای آخرین تحقیقات در مورد کرونا ویروس جدید را که حاصل بررسیهای انجام گرفته بر روی بزرگترین فضای نمونه مبتلایان به این ویروس بوده را در org.medrxiv.www منتشر کرد.
مجله ساینس منتشر کرد:
تلاش مدلسازان برای پیشبینی آینده همهگیری کووید-19
متخصصان بیماری به طور گستردهای بر این موضوع متمرکز هستند که چگونه عفونتهای کروناویروس به اینجایی که هستیم رسیده است. بهبود جمعآوری و اشتراکگذاری دادهها میتواند پیشبینیهای آینده را ارتقا بخشد.